Wednesday, June 8, 2011

N A I M

Naim tinggal kat Kota Bharu. Ujung minggu ni baru datang sini balik. Nanti Pak Incik bawakkan sebab kebetulan minggu depan Pak Incik ada appointment kat Siptal Selayang (every month kene ngadap tuan doktor). Duk kat umah time Naim takde ni is...B O R I N G! Takde kawan nak gaduh! Muahahahaha. Iman pun kesian gak. Terkebil2 sorang. Huhuhu. Naim, ummi rindu Naim!!!

ek eleh, buat muke blur arr tu!! 

Rindu betul kat bantal pelok aku ni! 
Huhuhu..serius seh muka tengok kartun. Aku toleh skali lagi dah lelap rupanya.
Lokasi kejadian: Umah Kota Bharu

2 comments:

aziyana said...

lawak btul ar dee tgk muka naim ni..sebijik muka mu pun ado..kui2

Cik Mek said...

Hua hua hua...dih? Muko aku dih? Aritu gi tengok Kak Yong pun dia kata muko aku jugok! Huhuhu

Post a Comment