Wednesday, June 1, 2011

Big surprise!!

Salam uolls. Harap semuanya sihat sejahtera di dalam rahmat Allah yang Maha Esa. Hari ni, bertalu-talu message dalam FB masuk. Melimpah ruah mak punya wall, nyah! Tiap-tiap second masuk update. Semua pakat duk ucap selamat dan mendokan haku dimurahkan rezeki (AMIN!!!), dipanjangkan usia (AMIN!!!), mendapat kebahagiaan bersama keluarga tercinta dunia akhirat (AMIN!!!). Tak kurang juga yang mendoakan aku dapat baby girl (yang ni paling kuat skali AMIN!!!) Semuanya gara-gara tarikh keramat 1 Jun. Huhuhu, hari ni BIRTHDAY aku! Dalam tiap-tiap tahun birthday, rasanya tahun 2011 ni lah yang paling special, sebabnya...ehem-ehem

*

*

*

*drum rolls*

*

*

*

 Tadaa!!!!


Aku dapat bunga ros ngan sekeping kad chenta dari Mr.Peja!!! 
HIP HIP HOOREY!!!!


Muka gedik dapat bunga! Miahaha

Huhuhu, betul uolls. Tak pernah-pernah Mr.Peja nak beromantikus macam gini rupa seh. Memang dia tergolong dalam golongan suami-suami yang kureng romantik. Tahun-tahun sudah takat celebrate ngan kek je. Pastu makan-makan. Tak pun beli kuaci layan DVD kat umah. Tahun ni lain pesen pulak. Siap antor bunga bagai. Suspender aku kat opis tadi. Tetiba ade Apek muda datang kata mau jumpa sama itu Miss Diyana. Memang kojutan bosar eh! Huhu, terkulat-kulat aku amik bunga tu! Ahaks! Mak suka! Mak suka!! Thank you so very much my dear darling Mr. Peja. I lap yu! Akhirnya awak buat jugak surprise kat saya eh? Huhu, sekali sekala beromantikus memang best!

3 comments:

aziyana said...

happy bithday dee...aku pun doa moga2 mung dpt bby girl plok..hihihhi
aku rase mr peja ade udang gi balik mee meggi tu..baik mung g wat mee meggi ke die..hihihihihhihihi jgn mare dong

elle labelle said...

Pheeewwwiiitttt........ romantikus je ker.. mintok la candle-light dinner pulop lepas tu.. ala2 tutup suis lampu pah tu makan nasi lauk ikan goreng pakai lilin gitewww....Muahahahahaa!! Congratss!!

Cik Mek said...

mek na: buat meggi kari tomyam lagi yu! biar pedas berbisa..muakekeke

mek li: alos..alos..alos..very sangat2 candle-light dinner. dinner maggi! muahahaha

Post a Comment