Wednesday, March 27, 2013

Herbal Blend Shaklee

Haa, harini nak membebel pasal krim ajaib dari Shaklee pulak. Namanya ialah Herbal Blend. Ajaib sangat ke? Macam gempak je lebey. Halu kawan, daku dah cuba try test tau! Mangsa yang bertuah sudah tentu si Peja. Hahaha. Kaki dia ni memang sesuai dibuat bahan uji kaji. Menggelupas, merekah. Tak larat dah tonyoh macam-macam lotion. Dari yang jenama kampung sampai la ke jenama antarabangsa, semua aku tonyoh. Keluar masuk spa kaki pun ye jugak, pun tak jalan! Tetap menggelupas, merekah, pecah-pecah. Udahnye, asyikla garu tang hujung-hujung jari kaki tu sebab gatal. Maka, daku pun tryla beli Herbal Blend nak kasi try test kat kaki dia. 

Hari pertama sapu krim ni macam tak dela taruh apa-apa harapan sangat. Manala tau, kot macam krim yang lain-lain jugak ke. Esoknya, lepas baik keja Peja yang excited tunjuk tapak kaki dia. Banyak sangat kulit yang merekah dan kasar-kasar tu hilang. Memang nampak ketara. Malam tu, daku pun bersemangatla nak tenyeh Herbal Blend ni. Tak sabar tunggu esok. The next day, jeng jeng jeng...


See?? See?? Dah hilang!! Sebab tula daku panggil Herbal Blend sebagai krim ajaib!! Seronok sangat bila kaki dia tu dah pulih dari masalah yang ada. Tuan badan apatah lagi, memang beronok-ronok la dia!

Antara kegunaan Herbal Blend Multipurpose Cream ni adalah:
  • Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah 
  • Menyelesaikan masalah kulit gatal
  • Menghilangkan parut, termasuk campak dan chicken pox
  • Menghilangkan ruam pada bayi 
  • Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam
  • Sebagai losyen untuk kegunaan harian

Kepada kawan-kawan yang nak mencubanya, jangan malu jangan segan. Boleh hubungi saya. I am your Shaklee Independent Distributor, Diyana Atan ID: 891121. Eccecece. Saya suka sharing is caring benda-benda baik macam ni. Okay, take care amigos! Jangan lupa roger me wokey? 

2 comments:

luvly_heart said...

stress benda alah ni tgh takde stock skrg ni.... huaaaaa....bilakah mau ada ni, d, kalau ada stock nnti pls info2 kita tau...mau beli ni, order ada byk ni, terpaksa kena hold.. huhu

Cik Mek said...

Tahu takpo! Vitamin C..gonni..ni latest bunyi kaba Herb-Lax pun lichin!!! Huh huh huh..beyeh, kalu ada news kita kabbor..

Post a Comment