Friday, January 4, 2013

Save the date!


Kepada penggemar expo dan juga sales clearance, watch out! Banyak event akan menemui anda pada tahun 2013 ni. Sayalah salah seorang darinya. Saya suka menjebakkan diri kat expo-expo macam ni sebab time expo ni banyak special offer yang kita akan dapat. Contohnya, macam kalau beli something, kita akan dapat free gift itu, ini dan ini. Kalau time biasa kita beli kat shopping complex tu tak akan dapat extra offer ni. Dan sudah tentu harganya akan murah sedikit dari biasa. So, tarikh yang terdekat bakal menemui anda ialah di:


Venue: No.1, Jalan Industri PBP 13, Taman Industri Pusat Bandar Puchong
Warehouse Clearance macam ni saya tak pernah join, maybe best jugak kot. Dekat Puchong je tu. Boleh la kalau nak menggatal kan? Kikiki

NEXT:
Event: Mother, Baby & Kids Expo (MBK)
Date: 18th - 20th January 2013
Venue: Hall 4, PWTC, KL
Admission: FREE


Bulan November aritu rasa sangatlah sedih sebab tak dapat terjah dua expo yang dah ditarget, iaitu MBK Expo dan juga 4th Maternity & Children Expo. Tarikh kedua-dua expo ni dekat-dekat. Time tu pulak saya balik kampung. Tapi rupa-rupanya dia datang lagi. Senyum lebor bila dapat tau! At that time dah masuk 28 weeks, rasanya dah boleh dah shopping barang baby sikit-sikit. Buat hilang gian konon. Hihi. Nak beli banyak pun, barang abang-abang dia masih elok lagi (sehingga ke entri ini ditulis, gender baby masih lagi misteri). Maybe shopping baju skit, lain-lain tu more to skodeng baby gear kot. So, untuk MBK bulan Januari ni boleh la dikatakan sebagai pra shopping sebabnya....


Tadaaa....ada 1 lagi ekspo yang akan diadakan pada bulan Mac! Huhuhu!
Event: Motherhood Expo 2013
Date: 1st - 3rd March 2013
Venue: Kuala Lumpur Convention Centre
Time: 10.30am - 9.00pm
Admisison: FREE

Haa..Motherhood expo ni tak pernah pun join. Jom tengok exhibitor portfolio:
  • Maternity & Children's Clothing and Accessories 
  • Medical Biotechnology & Management of Infertility Services
  • Natural Nutrition Food for Weaning Babies
  • Organic Toddler Formula Products
  • Diaper, Furniture & Toy Retailers 
  • Infant & Toddlers Safety Products  
  • Breastfeeding & Mommy's Groups 
  • Early Education Products
  • Financial & Insurance Institutions

NEXT:

Maternity & Children Expo is the event for your pregnancy, baby and toddler. Happening on 5th-7th April 2013 at the Mid Valley Exhibition Centre Hall 1,2,3 and Atrium, this is the 'must attend' event for expectant parents and new parents. You will find Malaysia's leading experts on pregnancy, baby and toddler, as well as amazing shopping and fantastic live entertainment for the little ones. Plus fantastic features, such as Baby Feeding and Nursing Room, ton of exciting stage activities with prizes galore and expert seminars make this an unforgettable outing

Aduhai...ayat dia sungguh menggoda daku! Pandai sungguh yang tukang karang ayat ni. Betul-betul terpikat. Hihi. Tapi bulan April la pulok. Bulan due tu! Tarikh saya dijangka bersalin adalah pada 13 April 2013. Tengah tunggu hari sangat-sangat dah masa tu. Tapi kan, exhibitor portfolio dia macam lagi best je (padahal sama je kot). 

  • Maternity Clothing and Accessories 
  • Slimming, Beauty and health Care Products
  • Breastfeeding & Mommy's Groups 
  • Baby & Children Garments and Accessories
  • Baby & Children Bedding and Furniture
  • Toys, Playing and Learning Products 
  • Early Education, Training, Courses
  • Programmes and Products
  • Food, Feeding and Nutrition
  • Medical Biotechnology & Stem Cells Services
  • Insurance & Financial Institutions
  • Photographer Services for Children & Parents 
  • Stroller & Gear, Travel Products
  • Baby & Children cares & Daily Used Products 

Uhuhu...kalau tak rasa sakit-sakit lagi bolehla menjoinkan diri. Kut time tu tengah duk meneran dalam labour room! Ahahaha. Ada few lagi exhibition baby and children expo yang akan diadakan sepanjang tahun 2013 ni, tapi biarla saya publish yang ni dulu. Yang kemudian tu coming soon. Kang taruk semua sekali gus takut kawan-kawan lupa. Ececece. Ok, take care semua, adios and have a good day. 

Wassalam. ;-)


3 comments:

luvly_heart said...

last year pernah pegi warehouse kiko tu, susah gile nak cari tempat, alahaii tempat dia kecik je, org pun takde la ramai bebeno, tp ok la juga, boleh dpt baju baby kiko murah2, baby kiko mcm kualiti ok sikit drp brand lain rasanya.. hehe..

dan kesemuanya adalah tarikh daku dijangka bersalin atau tgh pantang agaknya... menarik nak try pegi yg kat KLCC tu, tp time tu rasanya tarikh adik ipar i bersalin pulak..

:) selamat shopping brg baby cik puan didi... :)

Cik Mek said...

Orang tak ramai tu yang syiok! Hehehe..tula, baby kiko tahan. Baju Naim dulu pun okay lagi. Hehe, ramai la tok ma buleh cucu tahun ni ye long..

cenderamata dari hati said...

layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

hamper barangan bayi pada harga berpatutan untuk diri sendiri & dihadiahkan kpd kenalan

maaf tumpang iklan

(alat senaman untuk kempiskan perut/ kurus pun ada..kembali kurus slps besalin nti)

Post a Comment