Friday, May 20, 2011

APC

Hari Isnin lepas kat opis ni ada buat Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) khas untuk mereka2 yang telah berkhidmat dengan cemerlangnya sepanjang tahun 2010. Aku tak dapat APC, dapat jadi Master of Ceremonies (MC) pun takpolah. Ade gak bau2 APC. Muakeke. Master Chef? Wohoo...ke laut la kalau aku yang jadik Master Chefnye! Kat unit aku ni, adela 6 orang yang dapat. So, harini depa2 yang cemerlang ni telah berganding bahu, dan dengan bermurah hatinya blanje makan kita orang satu unit. Huhu, makan free der!! Ape lagi, bedallah!! (bukan ko kater nak diet ke, Mek?) Argghh..pedulikkan diet! FREE tu! Sodap pulak eh! ZaaassSS..skodeng lauk pauk!


Ikan jaket & ikan kembung bakor. Terbaek! (aku bab makan jarang2 nak kater tak best)

Kerabu togey. Sodap!

Ikan masin Kurau masak lomak..valla!!

 
Udang masak sambal. Sebelah tu kari kambing! Perghh..lalok gak aku kejap.

Ulam2 @ dessert

Pelengkap menu: air asam, kicap & sambal belachan


 Nasik dan lauk pauk yang ada dalam pinggan aku, ready untuk disantap


dan lauk lagi, tak muat pinggan uolls




yang ni kalau tengah makan, pesen tak tengok side mirror. muahahaha


untuk membuat sebarang tempahan, sila hubungi talian yang tertera. Best woo
 
Terima kasih semua. Calon tahun depan silalah belanja kami lagi! Huhu. S E K I A N

1 comments:

elle labelle said...

Guana rasa kalu dapat APC ek?? Hahahaa... Aku dah 13 tahun servis tak pernah cemerlang beb! Kikikikkk...

Post a Comment