Saturday, April 2, 2011

Jom makan!!

Huhu..tetengah hari buta ni, aku dengan suka hatinya nak tepek gambo kerabu special yang aku cerita aritu. Sedap korang weh!! Sedap sangat-sangat! Bior lapor perut korang semua!! Huhu..kalau mengidam ke, teringin ke..meh la ke Restoran Jingga di Puncak Jalil. Layankan aje ye


 See..very the special!! Memang kecur liur bila tengok gambar ni!! Sllrrppp!!! Aaahhh!


Ni menu kitaorang tapau makan kat umah! Yang original from Restoran Jingga cuma kerabu special ngan Tomyam je..yang telur dadar ngan ikan terubuk berselimut bawang besar tu original from home sweet home


2 comments:

Muhammad Azim said...

kerabu apa tuu ??? lain macam jeee .. hee :)

Cik Mek said...

Huhu..yang lain macam ni la yang duk ketagihnya! Minggu lepas saje dah berapa kali tapau wat balik umah, smalam pekena lagi. Pelik tapi rasa dia..superb wei!!! Huhu

Post a Comment